diumenge, 7 de març del 2010


Cada vegada que acabo de veure una pel·lícula en la que surt Leonardo DiCaprio estic més convençuda que és un dels meus actors preferits. Després de veure varies vegades el tràiler per la TV i que els meus pares anéssin a veure la pel·lícula i me la recomanéssin, vaig pensar que seria bona idea anar a veure Shutter Island. La veritat és que és una gran pel·lícula. He de dir que els plans estan molt ben triats i que van al compàs de la pel·lícula, cosa que encara dóna més sensació de no entendre res del que està passant.
I com no, una GRANDÍSSIMA interpretació de DiCaprio, que donava la sensació que estés visquent la mateixa sensació que el personatge. Així doncs, crec que ja va sent hora que sigui guanyador d'un Oscar. Nominat tres vegades per papers fantàstics (cal recordar el paper de discapacitat mental germà de Johnny Depp a What's Eating Gilbert Grape?, en el qual encara no era un actor conegut i van arribar a pensar que realment posseïa una discapacitat mental), encara no ha guanyat mai, i crec que ara és un bon moment per a donar-li un Oscar com a millor actor.
Haurem d'esperar a que algun dia arribi el moment en que pugi a recollir l'estatueta, fins llavors, continuaré fascinant-me pels seus papers i les seves qualitats.
Ah, i per acabar, una cosa també molt clara... el noi és GUAPO GUAPO!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada