divendres, 26 de març del 2010

gabinet de comunicació

Des de Comunicació i Periodisme tenim un gabinet de comunicació on es penjen alguns dels treballs que fem (encara que ara mateix sol hi podem accedir els alumnes i els professors). El cas és que m'han penjat un article sobre l'acte institucional de la setmana de la comunicació i res, aquí el deixo:


El violista Jordi Savall parla sobre la importància de la música en la 7a Setmana de la Comunicació

Ahir per la tarda, el músic Jordi Savall va ser el convidat de l’acte institucional de la Setmana de la comunicació de la Universitat de Lleida amb la conferència titulada El poder de la música.

El músic va parlar sobre la importància de la música en la vida i en el llenguatge, i va assegurar que “la música no necessita explicació, és un llenguatge en si mateixa i no admet cap explicació”. Savall va continuar explicant la relació música - coneixement i música -amor, advertint que “aquestes dues coses són les més importants per a trobar la pau interior”.

Al final de la conferència el violista va interpretar dues peces i va explicar el funcionament i la composició de la viola de gamba, un instrument per la majoria de gent desconegut.

Aquest acte cultural dins de la Setmana de la comunicació complementa amb altres actes com el que va tenir lloc dilluns 22 sobre la Fura dels baus i les visites a la Seu Vella i al Museu de Lleida per part dels alumnes de Comunicació i Periodisme audiovisuals, tots de caire més cultural. I és que aquesta setmana, que porta com a títol De la cultura de la comunicació a la comunicació de la cultura, no pretén únicament centrar-se en el periodisme i en la comunicació, sinó que aposta per la cultura i per les maneres de transmetre-la.

La setmana finalitzarà aquesta tarda amb un col·loqui entre el director del Grup Cultura 03, Ernest Folch i el director de Picap, Joan-Carles Doval, que parlaran sobre els formats digitals contra el llibre i CD.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada